Stille verkoop

Een aantal van onze opdrachtgevers wenst uitsluitend een zogenaamde stille verkoopopdracht vervolg te geven. Deze villa’s en appartementen zijn derhalve niet of niet geheel gepubliceerd op internet. De redenen hiervoor zijn zeer divers.

Als u belangstelling heeft voor een zogenaamd stille verkoop traject bent u welkom contact op te nemen met ons kantoor. We informeren u graag over deze methode.

Enkele van deze stille opdrachten zijn hieronder in een beperkte omschrijving weergegeven. Om van ons complete aanbod kennis te nemen verzoeken wij u met ons contact op te nemen.

 

Sint-Oedenrode e.o.:

Op een zeer bosrijke locatie en onder “Gooische” architectuur gebouwde villa met vrijstaand guesthouse. Het bosachtig perceel met de mogelijkheid tot het houden van hobbydieren. De rietgedekte villa is gebouwd in 2009 en afgewerkt met duurzame materialen. Werkelijk een sprookjesachtig geheel op een “anonieme’ en bosrijke locatie! Prijsindicatie: € 1.795.000,- k.k.

Mierlo e.o.:

In het midden van het groen is deze zeer royale villa gelegen. De villa is gebouwd in de jaren ’60 stijl en biedt voldoende ruimte voor een groot (samengesteld) gezin! Wonen in het bos, maar toch op loopafstand van het centrum. Een unieke locatie! Prijsindicatie € 1.250.000,- k.k.

Heeze e.o.:

In het centrum van Heeze gelegen karakteristieke jaren ’30 villa met een royale indeling en inpandig zwembad. De woning biedt enorm veel mogelijkheden. Prijsindicatie: € 1.250.000,- k.k.

Nuenen e.o.:

Nabij het centrum van Nuenen is deze vrijstaande woning gelegen. De woning biedt mogelijkheden voor een brede doelgroep. Gelijkvloerse bewoning kan tot de mogelijkheden gaan behoren. Deze degelijk gebouwde woning is eind jaren ’80 gebouwd en beschikt momenteel over vier slaapkamers en een inpandige garage. Prijsindicatie: € 695.000,- k.k.