Stille verkoop

Een aantal van onze opdrachtgevers wenst uitsluitend een zogenaamde stille verkoopopdracht vervolg te geven. Deze villa’s en appartementen zijn derhalve niet of niet geheel gepubliceerd op internet. De redenen hiervoor zijn zeer divers.

Als u belangstelling heeft voor een zogenaamd stille verkoop traject bent u welkom contact op te nemen met ons kantoor. We informeren u graag over deze methode.

Enkele van deze stille opdrachten zijn hieronder in een beperkte omschrijving weergegeven. Om van ons complete aanbod kennis te nemen verzoeken wij u met ons contact op te nemen.

 

Heeze:
In het centrum van Heeze gelegen karakteristieke jaren ’30 villa met een royale indeling en inpandig zwembad. De woning biedt enorm veel mogelijkheden. Prijsindicatie: € 1.250.000,- k.k.

Heeze:
Nabij het centrum van Heeze ligt deze riante villa op een royaal perceel. Goede ontsluiting naar snelweg A67 (Venlo – Eindhoven).
Prijsindicatie: € 1.465.000,- k.k.

Veghel:
Royale villa met praktijk en binnenzwembad in een moderne woonwijk.
De woning kent enorm veel gebruiksmogelijkheden zoals onder andere mantelzorg, praktijk aan huis of hobbyruimte. Riante ondergrondse parkeergarage voor uw collectorsitems. Prijsindicatie: € 1.095.000,- k.k.

Hilvarenbeek e.o.
Vrijstaande woonboerderij met comfortabele bijgebouwen. Deze sfeervolle woonboerderij is recentelijk gedeeltelijk gemoderniseerd en aan de rand van dorpskern gelegen. Prijsindicatie: € 2.150.000,- k.k.

Eindhoven:
Statig herenhuis met historische uitstraling. Recentelijk gemoderniseerd. Prijsindicatie: € 1.795.000,- k.k.

Riethoven e.o.:
Landelijk object met meer dan 5 hectare. Het object kent vele gebruiksmogelijkheden. Prijsindicatie: op aanvraag.