Stille verkoop

Een aantal van onze opdrachtgevers wenst uitsluitend een zogenaamde stille verkoopopdracht vervolg te geven. Deze villa’s en appartementen zijn derhalve niet of niet geheel gepubliceerd op internet. De redenen hiervoor zijn zeer divers.

Als u belangstelling heeft voor een zogenaamd stille verkoop traject bent u welkom contact op te nemen met ons kantoor. We informeren u graag over deze methode.

Enkele van deze stille opdrachten zijn hieronder in een beperkte omschrijving weergegeven. Om van ons complete aanbod kennis te nemen verzoeken wij u met ons contact op te nemen.

 

Son en Breugel:
Royale langgevelboerderij met groot bijgebouw en riant perceel gelegen in het dorpskern. Prijsindicatie: € 1.250.000,- k.k.

Son en Breugel:
Halfvrijstaand woonhuis, in 2018 gemoderniseerd en uitgebouwd. Gelegen in een bosrijke en kindvriendelijke woonwijk nabij het centrum van Son.
Prijsindicatie: € 599.000,- k.k.

Lieshout:
Een residentiele villa gelegen in het prachtige woonvillabos van Lieshout met gunstige verbinding naar Nuenen, Eindhoven en Helmond. Prijsindicatie: € 1.500.000,- k.k.