Stille verkoop

Een aantal van onze opdrachtgevers wenst uitsluitend een zogenaamde stille verkoopopdracht vervolg te geven. Deze villa’s en appartementen zijn derhalve niet of niet geheel gepubliceerd op internet. De redenen hiervoor zijn zeer divers.

Als u belangstelling heeft voor een zogenaamd stille verkoop traject bent u welkom contact op te nemen met ons kantoor. We informeren u graag over deze methode.

Enkele van deze stille-opdrachten zijn hieronder in een beperkte omschrijving weergegeven. Om van ons complete aanbod kennis te nemen verzoeken wij u met ons contact op te nemen.

Deurne
Prachtig karakteristiek herenhuis met rijke historie in de dorpskern van Deurne gelegen op een perceel van bijna 2500 m2. Door de zeer royale en diverse ruimten kan deze locatie voor vele doeleinden gebruikt worden. De fraai aangelegde tuin biedt veel privacy. Prijsindicatie € 1.000.000,-.

Helmond
Luxueuze, in 2011 gerealiseerde sfeervolle vrijstaande villa met royale schuur / carport en riant binnenzwembad. Deze villa met prachtig aangelegde privacy biedende tuin rondom is gelegen op een rustige locatie met alle gewenste voorzieningen nabij. Perceeloppervlakte: 3.910 m2. Prijsindicatie € 1.295.000,-.

Nuenen
Ruime vrijstaande villa voorzien van twee woonlagen met kelder gelegen op een mooi perceel (1.544 m2) in de populaire wijk Lissevoort, op loopafstand van school en de sportvelden. De fraai aangelegde en privacy biedende tuin grenst aan natuurgebied “Nuenens Broek”. Prijsindicatie € 1.450.000,-.

Veldhoven
Fraaie klassieke villa in de omgeving van Veldhoven. Perfect gebouwd en subliem onderhouden en voorzien van een groot bijgebouw. Op loopafstand van de voorzieningen. Prijsindicatie € 1.000.000,-.