Stille verkoop

Een aantal van onze opdrachtgevers wenst uitsluitend een zogenaamde stille verkoopopdracht vervolg te geven. Deze villa’s en appartementen zijn derhalve niet of niet geheel gepubliceerd op internet. De redenen hiervoor zijn zeer divers.

Als u belangstelling heeft voor een zogenaamd stille verkoop traject bent u welkom contact op te nemen met ons kantoor. We informeren u graag over deze methode.

Enkele van deze stille-opdrachten zijn hieronder in een beperkte omschrijving weergegeven. Om van ons complete aanbod kennis te nemen verzoeken wij u met ons contact op te nemen.

Eindhoven
Split-level villa op een unieke locatie en groot perceel in villawijk de Karpen. De woning is gelegen in een prachtige groene omgeving en heeft een eigen ven dat beschermd natuurgebied is. Prijsindicatie: € 1.200.000,-.

Eindhoven
Riante, vrijstaande bungalow met inpandige garage gelegen in een rustige straat in de ‘Amerikaanse Buurt’ in Blixembosch. Prijsindicatie: € 549.000,-.

Geldrop
Fantastische rietgedekte villa onder architectuur gebouwd op een groot perceel (5000 m2 ) gebouwd met de beste materialen. Omgeven door een prachtige tuin biedt deze woning het summum aan luxe in onder andere de fijne wellness-vleugel. Pas enkele jaren oud dus werkelijk instap klaar. Prijsindicatie € 2.500.000,-.

Geldrop
Speels ingedeelde split-level villa gelegen op een ruim perceel in een van oudsher gerenommeerde villawijk op loopafstand van het centrum van Geldrop. Prijsindicatie: € 695.000,-.

Helmond
Luxueuze, in 2011 gerealiseerde sfeervolle vrijstaande villa met royale schuur / carport en riant binnenzwembad. Deze villa met prachtig aangelegde privacy biedende tuin rondom is gelegen op een rustige locatie met alle gewenste voorzieningen nabij. Perceeloppervlakte: 3.910 m2. Prijsindicatie: € 1.295.000,-.

Veldhoven
Fraaie klassieke villa in de omgeving van Veldhoven. Perfect gebouwd en subliem onderhouden en voorzien van een groot bijgebouw. Op loopafstand van de voorzieningen. Prijsindicatie € 1.000.000,-.

Waalre
Op prachtige locatie, nabij de bossen van Waalre en het dorpscentrum gelegen charmant landhuis op een perceel van ruim 4.000 m2. De woning heeft een prettige indeling met veel licht en ruimte welke veelal is gericht op de tuin op het zuiden. Een inpandig gastenverblijf maakt deel uit van de woning die gesitueerd is aan een mooie statige laan met oude platanen in het kerkdorp Aalst. Prijsindicatie € 1.250.000,-.

De Kempen
Een bijzonder object omgebouwd tot super de luxe afgewerkte woning en gelegen in De Kempen, in een van de acht zaligheden. Prijsindicatie € 1.195.000,-.