Stille verkoop

Een aantal van onze opdrachtgevers wenst uitsluitend een zogenaamde stille verkoopopdracht vervolg te geven. Deze villa’s en appartementen zijn derhalve niet of niet geheel gepubliceerd op internet. De redenen hiervoor zijn zeer divers.

Als u belangstelling heeft voor een zogenaamd stille verkoop traject bent u welkom contact op te nemen met ons kantoor. We informeren u graag over deze methode.

Enkele van deze stille-opdrachten zijn hieronder in een beperkte omschrijving weergegeven. Om van ons complete aanbod kennis te nemen verzoeken wij u met ons contact op te nemen.

Eindhoven
Split-level villa op een unieke locatie en groot perceel in villawijk de Karpen. De woning is gelegen in een prachtige groene omgeving en heeft een eigen ven dat beschermd natuurgebied is. Prijsindicatie: € 1.200.000,-.

Eindhoven
Sfeervolle vrijstaande villa gelegen op een hoekperceel in de rustige en groene wijk Koudenhoven. De fraaie tuin rondom de woning zorgt voor voldoende ruimte en privacy. Prijsindicatie: € 795.000,-.

Geldrop
Fantastische rietgedekte villa onder architectuur gebouwd op een groot perceel (5000 m2 ) gebouwd met de beste materialen. Omgeven door een prachtige tuin biedt deze woning het summum aan luxe in onder andere de fijne wellness-vleugel. Pas enkele jaren oud dus werkelijk instap klaar. Prijsindicatie € 2.500.000,-.

Helmond
Luxueuze, in 2011 gerealiseerde sfeervolle vrijstaande villa met royale schuur / carport en riant binnenzwembad. Deze villa met prachtig aangelegde privacy biedende tuin rondom is gelegen op een rustige locatie met alle gewenste voorzieningen nabij. Perceeloppervlakte: 3.910 m2. Prijsindicatie: € 1.295.000,-.

Helmond
Op zeer gewilde woonlocatie gelegen riante villa met 6 slaapkamer, dubbele inpandige garage, buitenzwembad en fraaie privacy biedende tuin. In de directe nabijheid van het centrum, ziekenhuis en de groene omgeving van de Warande. Prijsindicatie: € 1.000.000,-.

Veldhoven
Fraaie klassieke villa in de omgeving van Veldhoven. Perfect gebouwd en subliem onderhouden en voorzien van een groot bijgebouw. Op loopafstand van de voorzieningen. Prijsindicatie € 1.000.000,-.