Torenweg 6 MIERLO

asking price 450.000 Euro


Een droomlocatie! Er bestaat nu de mogelijkheid om uw toekomstige villa te bouwen in een bestaande villastraat met als overburen het bosgebied ‘Molenheide’. Het kavel is gelegen aan de rand van dorpskern Mierlo en op korte afstand van alle denkbare (sport-)voorzieningen.

Op het perceel mag een vrijstaande villa gebouwd worden. Het perceel kent thans gunstige afmetingen en heeft een frontbreedte van ca. 27 meter. Het is daarom een prachtig kavel om een royale villa op te bouwen. Er ...Foto's


Description

Een droomlocatie! Er bestaat nu de mogelijkheid om uw toekomstige villa te bouwen in een bestaande villastraat met als overburen het bosgebied ‘Molenheide’. Het kavel is gelegen aan de rand van dorpskern Mierlo en op korte afstand van alle denkbare (sport-)voorzieningen.

Op het perceel mag een vrijstaande villa gebouwd worden. Het perceel kent thans gunstige afmetingen en heeft een frontbreedte van ca. 27 meter. Het is daarom een prachtig kavel om een royale villa op te bouwen. Er is al een bouwvergunning afgegeven voor het bouwen van een riante, rietgedekte ‘’Gooise’’ villa. De bouwtekeningen zijn aanwezig en zijn getekend door de toonaangevende architect ir. Rolf Moors.

Geen omkijken naar lange (bouw-)procedures, u kunt direct starten met het bouwen van uw droomvilla! Woont u volgend jaar op deze locatie? Neem contact op voor meer informatie of het verkrijgen van de bestaande bouwtekeningen.

Perceeloppervlak: 1.435 m²

Kenmerken:
– Bouwkavel voor het oprichten van een vrijstaande villa, er is reeds een bouwvergunning afgegeven voor het oprichten van een rietgedekte villa;
– De bouwkavel is gelegen aan een verkeersarme straat, aan de rand van Mierlo en tegenover bosgebied ‘Molenheide’;
– Alle denkbare (sport-) voorzieningen zijn op korte afstand gelegen;
– Er is een bodemonderzoek en sonderingsonderzoek aanwezig;
– Koper dient rekening te houden met 6% overdrachtsbelasting en notariskosten.

Bestemmingsplanregels
Het perceel is gelegen binnen het vigerende bestemmingsplan ‘’Mierlo’’ dat is vastgesteld op 10-11-2008 door gemeenteraad gemeente Geldrop – Mierlo.

De volgende bepalingen zijn opgenomen binnen dit bestemmingsplan en van toepassing op deze bouwkavel:

Regels m.b.t. villa
Op de bouwkavel mag een woonhuis worden gerealiseerd met de mogelijkheid tot het houden van beroep aan huis, inwoning of mantelzorg. De toekomstige woning mag een maximale goothoogte beschikken van 6 meter en een maximale nokhoogte van 10 meter. De hoofdbebouwing dient binnen het bouwvlak te vallen. Er zijn regels opgenomen voor de maximale volume!

Regels m.b.t. aan-, uitbouw of bijgebouw
De gezamenlijke oppervlakte van de aan-, uitbouwen of bijgebouwen mag in totaal niet meer bedragen dan 90 m². De goothoogte mag niet meer bedragen dan 3 meter en de nokhoogte niet meer dan 4,5 meter.

Mogelijke vrijstellingen:
De volgende vrijstellingen kunnen worden verleend door Burgemeester en wethouders.
– 10% afwijken van de opgegeven maten, afmetingen en percentages;
– Bouwvlak in geringe mate wordt overschreden;
– (nok-)hoogte niet meer dan 1,25 maal de maximale (nok-) hoogte van het betreffende gebouw zal bedragen ten behoeve van plaatselijke verhogingen zoals schoorstenen, luchtkokers, liftkokers, lichtkappen en technische ruimtes;
– Bijgebouw kan onder bepaalde regels worden gebruikt als zelfstandige woonruimte.


Features

General

Address
Torenweg 6
Postal code
5731 cj
City
Mierlo
Country
Nl

Buy

Price
450.000 Euro
Condition
Costs for buyer

Acceptance

Acceptance
In consultation

Building plot

Current destination
Bouwgrond
Current use
Bouwgrond
Surface
1.435 m2
Construction ready
No
Location
Along the woods
At a quiet road
Free view
Open location
In a woody environmentMore information

Contact us by filling in below for more information on this property.

Bedankt voor uw bericht. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.