Le Silence kavel 3 0 ong SON EN BREUGEL

asking price 360.000 Euro


Vijf riante kavels in het groen. In het plan Le Silence is een zestal ruime kavels gesitueerd, die in omvang en prijsstelling verschillen.

Eigentijdse architectuur
De vrijheid die kavelkopers hebben als het gaat om het ontwerp van de woning laat zich vertalen in eigentijdse architectuur. De architect hoeft zich dan ook door geen enkele beperking geremd te voelen. Contemporary design komt in Le Silence prachtig tot zijn recht en kan resulteren in de toepassing van moderne bouwmate...Foto's


Description

Vijf riante kavels in het groen. In het plan Le Silence is een zestal ruime kavels gesitueerd, die in omvang en prijsstelling verschillen.

Eigentijdse architectuur
De vrijheid die kavelkopers hebben als het gaat om het ontwerp van de woning laat zich vertalen in eigentijdse architectuur. De architect hoeft zich dan ook door geen enkele beperking geremd te voelen. Contemporary design komt in Le Silence prachtig tot zijn recht en kan resulteren in de toepassing van moderne bouwmaterialen of bijvoorbeeld een afwijkende kap of een plat of hellend dak. Kleurgebruik is eveneens vrij en kan tot een fraaie verbijzondering van de woning leiden. Gezien de grootte van de kavels verdient ook de tuin een exclusieve benadering: deze heeft alles om een oase van privacy binnen een enclave van rust te zijn, zeker ook omdat de situering van de woningen op de percelen ten opzichte van elkaar is ingegeven door een optimale beleving van de groene ruimte. Le Silence doet de naam dan ook alle eer aan.

Kavel 1: oppervlakte 1.092 m2; Verkocht
Kavel 2: oppervlakte 1.015 m2; €350.000,- excl. BTW
Kavel 3: oppervlakte 1.085 m2; €350.000,- excl. BTW
Kavel 4: oppervlakte 1.110 m2; Verkocht
Kavel 5: oppervlakte 1.015 m2; Verkocht
Kavel 6: de bestaande woning Bijenlaan 22, perceelopp: 1695 m2: Verkocht

“Landelijk wonen, een Brabants erf”. De bebouwing vormt samen één herkenbaar geheel omgeven door veel groen.
De kavels zijn gelegen nabij een park en samen met het ven vormen zij het groene landschappelijke hart van de wijk.

In het hart van Brainport
Le Silence is gelegen in het charmante Brabantse dorp Son en Breugel. Als onderdeel van Brainport en nabij Eindhoven is hier werkelijk alles voorhanden. Een rijk dorpsleven versus de dynamiek van de stad op steenworp afstand. Wie Eindhoven kent, weet dat de stad zich heeft ontwikkeld tot een bruisende gemeente die uitblinkt in techniek en design, met de internationaal befaamde Dutch Design Week als een van de kroonjuwelen. Maar zeker ook op ander vlak brengt Eindhoven de wereld naar Le Silence toe. Niet voor niets is het stadscentrum uitgeroepen tot beste winkelhart van Nederland. Culinair, cultureel en sportief laat de stad zich van haar beste kant zien en vanzelfsprekend is er een ruim aanbod van voorzieningen op het gebied van zorg en onderwijs.

Voor uitgebreide informatie of een vrijblijvend gesprek kunt u contact met ons opnemen.


Features

General

Address
Le silence kavel 3 0 ong
Postal code
5694 vb
City
Son en breugel
Country
Nl

Buy

Price
360.000 Euro
Condition
Costs for buyer

Acceptance

Acceptance
In consultation

Building plot

Current destination
Bouwgrond
Current use
Bouwgrond
Surface
1.085 m2
Construction ready
No
Location
At a quiet roadMore information

Contact us by filling in below for more information on this property.

Bedankt voor uw bericht. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.