Boomen 13 LIEROP

asking price 1.575.000 Euro


Bent u perfectionistisch en zoekt u een karaktervolle woonboerderij met veel grond? Dan kunt u bij deze boerderij uw hart ophalen. De eigenaren hebben twee hobby’s; dat is paardrijden en dat is deze woonboerderij en haar erf dagelijks met heel veel zorg onderhouden. De getoonde foto’s komen dan ook 110% overeen met de werkelijkheid.

Deze half-rietgedekte langgevelboerderij is in oude stijl gebouwd in 2008 met alle luxe en comfort en met zeer hoogwaardige materialen gebouwd en afge...Foto's


Description

Bent u perfectionistisch en zoekt u een karaktervolle woonboerderij met veel grond? Dan kunt u bij deze boerderij uw hart ophalen. De eigenaren hebben twee hobby’s; dat is paardrijden en dat is deze woonboerderij en haar erf dagelijks met heel veel zorg onderhouden. De getoonde foto’s komen dan ook 110% overeen met de werkelijkheid.

Deze half-rietgedekte langgevelboerderij is in oude stijl gebouwd in 2008 met alle luxe en comfort en met zeer hoogwaardige materialen gebouwd en afgewerkt. De boerderij beschikt onder andere over een warmtepomp, binnenzwembad, dubbele garage, 3 badkamers, 4 slaapkamers en een 1e verdieping die voor vele doeleinden gebruikt of nog ingericht kan worden.
In 2017 is de woning aan de binnen- en buitenkant volledig geschilderd. Voor de niet paardenliefhebber kunnen de weilanden ook worden gebruikt voor het realiseren van een prachtige grote tuin met/of een vijver.

De locatie is werkelijk prachtig, in gehucht Boomen (beschermd dorpsgezicht) is deze straat gelegen die als het ware een woongemeenschap vormt. U kunt heerlijk genieten van uw eigen stek, omringt met een aantal omwonenden zodat u zich niet eenzaam hoeft te voelen. Lierop is een gezellig dorpje dat op slechts 10 autominuten van Eindhoven of Helmond is gelegen.

ALGEMEEN
Bouwjaar: 2008
Perceel: 10.583 m2
Inhoud: ca. 1820 m3
Woonoppervlakte: 503 m2

KENMERKEN
– Moderne en hedendaagse woonboerderij die de sfeer ademt van een 19-eeuwse boerderij;
– In 2008 is er al gedacht aan de energietransitie; de woning is volledig geïsoleerd en beschikt over een warmtepomp en WTW-installatie (warmte-terugwin);
– Inpandig en verwarmd binnenzwembad met jetstream;
– Alles voor de paardenliefhebber. Luxe paardenverblijf met 4 paardenboxen, wasplaats en bergruimte. Drie prefab paardenboxen. Rijbak met eb & vloedbodem en een paardenwei;
– De begane grond is nagenoeg volledig voorzien van vloerverwarming.

INDELING

BEGANE GROND
Entree annex hal met marmeren tegelvloer, trapkast en een massief eikenhouten trap met smeedwerk trapspijlen.

Woonkamer (50 m2) met massief eikenhoutenvloer met vloerverwarming en natuurstenen schouw met gashaard. Voor de ramen zijn elektrisch bedienbare houten lamellen aanwezig die op alle gewenste standen ingesteld kunnen worden. Via de moderne en recentelijk gemonteerde stalen taatsdeuren is de woonkeuken te bereiken en staan deze ruimtes prachtig met elkaar in verbinding.

Eetkamer/keuken (43 m2) met Falcon gaskookfornuis met oven, bordenverwarmer en pizza oven. Achterwand voorzien van handgeschilderde Hollandse witjes. Overige keukeninrichting bestaat onder meer uit een composiet werkblad, combimagnetron oven, Amerikaanse vries- en koelkast (2019), Quooker heetwaterkraan en vaatwasmachine. De inbouwkast met een sfeervolle (gas)haard maakt deze leefkeuken tot het hart van de boerderij.

Herenkamer/kantoor (13 m2) met maatwerk kasten.

Wasruimte/bijkeuken (10 m2) met handgemaakte inbouwkasten, smeedwerk hang- en sluitwerk en voorzien van de benodigde aansluitingen t.b.v. was- en droogapparatuur.

De gang is bereikbaar via de woonkeuken en ook af te sluiten met stalen taatsdeuren. Aansluitend aan de gang zijn de volgende vertrekken gelegen:
Slaapkamer 1 (14 m2) met inbouwkasten en toegang tot badkamer. Zeer luxe badkamer uitgevoerd in Italiaans marmer en met verwarmde spiegels, handgemaakte kasten, luxe sanitair zoals een ligbad en inloopdouche.
Slaapkamer 2 (15 m2) en slaapkamer 3 (15 m2) met badkamer als verbinding.
Badkamer met inloopdouche en extra grote wastafel.

Het binnenzwembad is verwarmbaar en voorzien van een jetstream, mozaïek betegeling en elektrisch bedienbaar roldek. Voorts is er een dalstenen vloer rondom en verder onder meer een douche en een separaat toilet. Het gestuukte en verlaagde plafond is voorzien van inbouwverlichting die zorgt voor een warme sfeer. Het zwembad is vanuit de tuin goed te bereiken via de openslaande tuindeuren.

EERSTE VERDIEPING
De eerste verdieping is te bereiken via de hal of via de zwembadruimte.

Slaapkamer 4 (32 m2), badkamer, grote open ruimte / (speel-) zolder (85 m2), zolderkamer (40 m2) en technische ruimte met de installaties voor onder meer de warmtepomp (Fighter 1140) en WTW-installatie (Itho).
Vanzelfsprekend zijn de mogelijkheden talloos, gezien de oppervlakte van de verdieping.

EXTERIEUR
Onder architectuur aangelegde tuin rondom met terrassen, beregeningsinstallatie, hooimijt (overdekt terras), paardenweide met dubbele afrastering en houten omheining en een professionele rijbak (eb en vloed bak) met drainage systeem.

Bijgebouwen: schop (42 m2) met dubbele garage, automatische poorten, paardenverblijven (4 paardenboxen) en bergruimte. Voorts is er nog een prefab, vrijstaand gebouw met drie paardenboxen. In de garage zijn de installaties voor het zwembad gelegen, de c.v.-installatie (Remeha Avanta, b.j. 2008), groepenkast en sproeiinstallatie voor de tuin en paardenwei.

De oprit is af te sluiten met een elektrische poort die bedienbaar is via een videofoon.


Features

General

Address
Boomen 13
Postal code
5715 ac
City
Lierop
Country
Nl

Buy

Price
1.575.000 Euro
Condition
Costs for buyer

Acceptance

Acceptance
In consultation

Living

Location
At a quiet road
Outside the village
Rural environment
Volume
1.820 m3
Usable area
503 m2
Lot size
10.583 m2
Building year
2008
Under construction
No
Insulation
Double glazing
Fully insulated
Services
Mechanical ventilation
Roof window
Alarm installation
Swimmingpool
Floors
2
Number of rooms
9
Number of bedrooms
4

Storage

Type
Free build stone
Services
Accommodated with electricity
Accommodated with water
Amount
1

Roof

Type
Hipped roof
Materials
Thatched roof
Tiled roof
Explanation
Isolatie dakplaten

Energy

Warm water
Central boiler

Garden

Type
Yard around
Quality
Landscape architecture
Main garden type
Yard around
Main garden back entrance
Yes

Garage

Type
Free build stone
Services
Accommodated with electricity
Accommodated with water
Has electric door


MapsMore information

Contact us by filling in below for more information on this property.

Bedankt voor uw bericht. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.